Спортна дестинация Панагюрище

2021-ва като нови възможности за спортен туризъм в града ни

Потенциалът на Панагюрище е безкраен - радваме се на лековитите свойства на минералната вода, на мекия климат на Средногорието, на красиви лавандулови и розови поля, на възможността с приятно и не много дълго шофиране да стигнете до нас, на уникална за България Зала-трезор на Панагюрското златно съкровище и още, и още...

 

От 2017-та насам градът ни все по-ярко се откроява на националната и световна карта на спортни събития! Традиционни за нас станаха ежегодните гостуванията на участниците от всички континенти в първенството по тенис на маса на ITTF - Asarel Bulgaria Open, a националните ни федерации по редица видове спорт провеждат състезания и тренировъчни лагери именно в Панагюрище.

 

Зала Арена Асарел безспорно е модерно спортно съоръжение, което с лекота успява да отговори на всички нужди на организаторите на спортни мероприятия, а близостта й до Каменград Хотел & СПА и Парк хотел Асарел (само на 2-3 минути пеша), създава усещане за отличен комплекс от услуги, свързани с настаняване и спортна дейност за малки и големи групи.

 

2021-ва е поредна година на изпитания в туризма, но е и година на развитие на потенциал - защото, поставяйки здравето на първо място, спортът е начин да останем здрави, с тонус и във форма за всичко, което животът ни е подготвил за напред.

 

А Екипът на Тракийски хотелиери и Парк хотел Асарел е безкрайно горд, че първото тримесечие на новата година бе любезен партньор и домакин на следните спортни прояви:

Януари 2021 - 3 национални турнира по мини футбол под надслов #ПанагюрищеРита - в партньорство с Българска Асоциация по Мини Футбол

Февруари 2021 - 1 национален турнир по мини футбол под наслов #ПанагюрищеРита - в партньорство с Българска Асоциация по Мини Футбол

Март 2021 - финали на Купа на Бълария по баскетбол, мъже - в партньорство с Българска федрация Баскетбол

 

С радост, но и с мерки за безопасност и здраве, и макар и без публика, в началото на 2021-ва посрещнахме и изпратихме няколко стотин госта, изявени спортни таланти, които си тръгнаха от Панагюрище с медали, купи и... усмивка! А какво още ни предстои: останете "на линия" и ще ви информираме! 

 

 ParkHotelAsarel   ParkHotelAsarel


Индивидуална оферта поискайте на: reservations@asarel-th.com