• АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  • МЕЖДУНАРОДЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПАТА НА ТРАКИЙСКИ ХОТЕЛИЕРИ 2019
  • Специален повод с Тракийски хотелиери
  • СРЕЩА С АВТОГРАФ С ХРИСТО СТОИЧКОВ В ПАНАГЮРИЩЕ
  • Лято безкрай в Созопол

Ваканционна дестинация Панагюрище - лято, изпълнено с приключения!

Безкраен релакс, красива природа и истинска прохлада в сърцето на България! Чарът на почивката в Панагюрище се крие в атмосферата, която винаги е различна и може да Ви изненада - от откъсване от натовареното ежедневие до истински приключения! Заради по-ниските температури през лятото, процъфтяващата природа и спокойствието, летен престой в Панагюрище е добро решение за горещите летни дни.

Страхотните активности, които сме добавили към летните ни оферти, ще направят ваканцията за цялото семейство незабравима -  SPA Inclusive пакет, детски кът, изработване на фигурки и бижута от полимерна глина, „махенди” - изкуство за рисуване с къна, атрактивни занимания за деца...

За истински дълга лятна ваканция може да допълните почивката си в Парк Хотел Асарел от 3 или повече нощувки или Каменград Хотел и СПА при престой от 4 или повече нощувки с пакет „Приключенска ваканция”, включващ :   

  • ваучер „Винен туризъм” - посещение и разходка във винарска изба Румелия, Панагюрище
  • ваучер „Спорт” – 1 час безплатно ползване на мултифунционално спортно игрище и 1 час ползване на велосипеди
  • Ваучер „История”  - Билети за посещение на музеен ансамбъл гр. Панагюрище

Приключенията в Панагюрище са неизчерпаеми. Градът е с изключителна локация и е чудесна отправна точка да се потопите сред българската природа. Приятна екскурзия до Старосел, Копривщица или местността Оборище…  всеки, който веднъж се е озовал тук, знае, че тези места подтикват да изследвате и откривате сами.

За всички авантюристи чудесна възможност открива и стрелбищен комплекс Оптикс, където може да се заредите с енергия и да повдигнете настроението, забавлявайки се със стрелба с огнестрелно оръжие.

Емоциите, които ви очакват в Панагюрище, ще създадат незабравими моменти за цялото семейство или компания! А лятото с нас продължава до 26. Септември!


Разгледайте ТУК нашите специани оферти!