• МЕЖДУНАРОДЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПАТА НА ТРАКИЙСКИ ХОТЕЛИЕРИ 2019

Международен футболен турнир за Купата на Тракийски хотелиери

ФК Вардар Скопие грабнаха купата на „Тракийски хотелиери“ в Международния турнир по детски футбол в Панагюрище

След оспорван финал на 21 май срещу ФК Левски София, младите футболисти на „Вардар“-Скопие грабнаха титлата на „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище за детски футболни отбори от набор 2008 г. Втори останаха Левски Сф; трети се класираха напоростите ФК „Септември“ – Симитли, а 4ти останаха Академия Пандев – Струмица.

Синята "гордост" Георги Иванов Гонзо връчи купите за 1во и 2-ро място и поздрави малките футболни надежди.

Близо 180 деца и треньори пристигнаха в Панагюрище за спортното съревнование, което се организира с подкрепата на община Панагюрище и БФС. Мачовете се играха 2 дни плътно на 2 терена паралелно по правилата на Футбол 7.
 

Организаторите на турнира „Тракийски хотелиери“ имат сериозен опит в организирането на спортни събития за деца и в домакинството на спортни прояви в професионалния спорт. Компанията организира и Международния футболен турнир на името на професор Д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра широка популярност миналата година покрай „мача на звездите“ с български футболни ветерани от САЩ 94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.

„Тракийски хотелиери“ е българска хотелска верига, основана през 2007 година, която управлява 5 хотелски обекта в 4 дестинации в страната – Панагюрище, София, Созопол, кк Боровец.
 

Официален уеб сайт на турнира:  www.sport.tsotsorkov.com

Фейсбуук страница на турнира: https://www.facebook.com/tsotsorkovtournament/