"Тракийски хотелиери" ЕООД е хотелска верига,  създадена през 2007 година, развиваща се през годините и предлагаща широко разнообразие от туристически услуги в сферата на хотелиерството.

Хотелите, представлявани от "Тракийски хотелиери", са позиционирани в три различни дестинации в България – възрожденския град Панагюрище, съхранил редица спомени от Априлското въстание и славното минало и настояще на България, романтичния Созопол – един от най-старите градове по Българското Черноморие, разположен на живописен полуостров и Боровец – планински курорт с повече от вековна традиция в предлагането на отлични условия за ски туризъм.

  • Каменград ХОТЕЛ & СПА, Панагюрище е четиризвезден СПА комплекс, предлагащ  комфортно настаняване в 43 помещения - единични и двойни стаи и апартаменти. СПА центърът е изцяло захранен с минерална вода и предлага изключителна вариация от СПА услуги – 20 отделни СПА обекта и богато меню от класически и екзотични СПА процедури. Конферентният център на хотела разполага с 3 модерно оборудвани конферентни зали с капацитет от 20 до 150 места. Мултифункционалното спортно игрище, ресторантът, трите бара към хотела са също част от допълнителните услуги, на които можете да се насладите.
  • Хотел Корал, Созопол, разположен в новата част на града, на върха на живописна скала, откъдето се разкрива зашеметяваща гледка към залива и стария Созопол. На 150 метра от плажа, елегантният хотел в съвременен стил предлага  настаняване в общо 63 стаи, студиа, мезонети и апартаменти. Хотел "Корал"-Созопол предоставя на своите гости дневен лоби бар с панорамна тераса, основен ресторант с лятна градина, СПА център със закрит плувен басейн, фитнес и сауна.
  • Бутиков хотел Сокол се намира в идеалния център на Боровец, недалеч от началната спирка на кабинковия лифт и достатъчно далеч от шума и суетата, характерни за един международен ски център. Този бутиков хотел, построен във Викториански стил от висок клас, разполага с 10 двойни стаи (с възможност за допълнително легло) и два VIP апартамента с изглед към вечно зелените борови гори или снежните писти. Гостите могат да избират между изискан основен ресторант, зимна градина и тераса за слънчеви бани, лоби бар, оборудвана конферентна зала, паркинг, СПА и фитнес център (вътрешно джакузи, сауна и масажи).

Сред постоянните корпоративни клиенти, реализиращи своите фирмени мероприятия в хотелите, част от веригата, вече са редица компании от фармацевтичния, банковия, телекомуникационния и други сектори от българската икономика. Лоялни партньори на дружеството са утвърдени туроператори от България, Германия, Русия, Финландия, Швеция и много други държави. 

"Тракийски хотелиери" ЕООД е пълноправен член на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Личната почивка или деловото пътуване винаги трябва да предлагат на гостите приятен и запомнящ се престой. Предоставянето на добри условия на нашите клиенти е предизвикателство, което ежедневно поемаме, в стремежа си към усъвършенстване.

За „Тракийски хотелиери” всяко Ваше предложение, коментар и препоръка ще бъдат взети предвид за предоставянето на релаксиращ, хармоничен и  уютен престой на всеки следващ гост.